Wall Walk Tom Encore #1: interview Nigel Mills over expo Hadrian’s Cavalry

In de Wall Walk Tom Encore#1 video inteviewt Tom Hazenberg zijn Britse collega  Nigel Mills over de tentoonstelling “Hadrian’s Cavalry”.

Op 10 locaties langs de Muur van Hadrianus in Noord-Engeland is deze zomer de bijzondere, multi-site tentoonstelling “Hadrian’s Cavalry” te zien; over de ruiters die de backbone vormden van de enorme militaire legermacht waarmee the edge of the empire werd verdedigd. Grote en kleine tentoonstellingen van oost tot west, in Arbeia, Segedunum (Wallsend), The Great North Museum (Newcastle), Corbridge, Chesters, Vindolanda, Housesteads, Roman Army Museum, Tully House (Carlisle) en the Sennhouse Museum (Maryport) bieden een compleet beeld van de ruiterij van Hadrianus.

Tom Hazenberg heeft in juni 2017 zijn Wall Walk gemaakt en deze vastgelegd in dagelijkse vlogs (allen te zien op RomeinseKust.nl). Er valt echter veel meer te vertellen. In de Wall Walk Tom Encore#1 is een interview met Nigel Mills te zien. Hij is initiator en mede-samensteller van deze tentoonstelling. In deze video vertelt hij over de unieke samenwerking van alle musea en andere organisaties langs de Muur van Hadrianus.  

De komende maanden zijn nog meer WWT-Encores te verwachten. Hou RomeinseKust.nl dus goed in de gaten.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .