Romeinse kust groot in NRC

Theo Toebosch behandelt het onderzoek naar de Romeinse Kust in een aansprekend en uitgebreid artikel in de wetenschapsbijlage van NRC Handelsblad van 19 november. Lees het artikel. Daarbij komen Tom Hazenberg en Wouter Dhaeze aan het woord.

Nog meer weten over de Noordzeekust in de Romeinse tijd, lees het boek Romeinse Kust. Ook verkrijgbaar in de museumshops van het Rijksmuseum van Oudheden (Leiden) en het Huis van  Hilde (Castricum).

De tentoonstelling Romeinse kust is ontwikkelt door het Rijksmuseum van Oudheden en Hazenberg Archeologie in samenwerking met de drie kustprovincies (Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland) en de archeologen van het samenwerkingsverband de Romeinse kustwacht. De tentoonstelling is mogelijk gemaakt door het Mondriaanfonds.   20161119_nrc-artikel_img_5602

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .