Jan Breimer vertelt over De Oude Wereld in het Limes Journaal

Projectleider Jan Breimer vertelt in de winter-editie van het Limes Journaal over het project `Zoek mee naar de Oude Wereld’. Zo krijgt het Goerese community archaeology-project ook weer landelijke aandacht.

Het Limes Journaal van winter 2020 / 2021. Het Limes Journaal brengt het nieuws van de Romeinse Limes en nodigt de limes-fans deze te bezoeken. In deze editie deze onderwerpen: (1) Operatie Zwammerdamschepen weer groter; (2) “Zoek mee naar de Oude Wereld” op Goeree-Overflakkee”; (3) Romeinse verhalen in Gelderland. Het korte Nieuws heeft aandacht voor (A) Best 9 in 3D en (B) Het Kanaal van Corbulo ontdekt in Voorschoten. 

`Zoek mee naar de Oude Wereld’ is een initiatief van A=M Adviespraktijk, Historische Vereninging De Motte en 1Arch/Hazenberg Archeologie. Het project wordt finaincieel ondersteund door de gemeente Goeree-Overflakkee, het Nipius Roos Fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en de provincie Zuid-Holland.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .