Herhaling Tom’s Wall Walk, dag 5: Corbridge – Chesters: college over de Muur

Precies 2 jaar geleden begon Tom Hazenberg aan zijn ontdekkingstocht langs de Muur van Hadrianus in Noord Engeland. Tijdens zijn tocht maakte hij elke dag een video-verslag, een vlog. Naar aanleiding van deze verjaardag herhaalt RomeinseKust.nl vanaf vandaag elke dag zijn dagelijkse avonturen. Vandaag een onverwacht rijke dag. Tom laat het hele Muur van Hadrianus-systeem zien, hij verdwijnt in de vallum en hoort het verkeer voorbij razen. De forten van de dag zijn Onnum en Chesters. En wie is toch Clayton? Kortom te veel om op te noemen. Kijk dus zelf naar de 4 etappe van Tom’s Wall Walk.

Veel plezier met de herhaling van Tom’s Wall Walk, aflevering 5
: video

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .