Programma tweede symposium Romeinse Kust in Middelburg bekend!

Het Tweede symposium Romeinse kust kent nu een definitief programma dat bestaat uit bijdragen van onderzoekers uit Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Het symposium wordt georganiseerd ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Romeinse kust. Het land van Nehalennia’ in het Zeeuws Museum in Middelburg.

Tijdens de bijeenkomst worden twee thema’s met nadruk belicht: de bewoners langs de kust en transportnetwerken. Bekijk het volledige programma hier.

Het symposium vindt plaats op maandag 23 april van 10:30 tot 17:15. De locatie bevindt zich in de Oude Dormter (Filmzaal) van de Provincie Zeeland, Abdijplein 8 in Middelburg. Tijdens de bijeenkomst is de tentoonstelling uitsluitend voor deelnemers geopend. In de middag zal een lunch worden geserveerd in het Zeeuws Museumcafé.

Het symposium wordt georganiseerd door de SCEZ, het Zeeuws Museum en 1Arch / Hazenberg Archeologie in samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden en het Mondriaanfonds.

Aanmelding
De kosten voor deelname, inclusief lunch en borrel, bedragen €30,-.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: rondleidingen@zeeuwsmuseum.nl. Uw aanmelding is pas geldig wanneer het bovenstaande bedrag is overgemaakt op rekening NL75 RABO 0335 0886 00 ten name van Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland te Middelburg. Vermeld bij de betaling uw naam, aantal deelnemers en ‘Symposium Romeinse kust’. De betaling dient uiterlijk woensdag 18 april bij de SCEZ bekend te zijn.

Wilt u ook komen? Meld u zich dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .