Gerucht: 2e Symposium Romeinse Kust in Middelburg?

Wat bespreken Hilde Hopmans (Zeeuws Museum), Robert van Dierendonck (St. Cultureel Erfgoed Zeeland) en Tom Hazenberg (Romeinse Kust.nl) met elkaar in het museumrestaurant? Zouden ze misschien plannen maken voor het 2e Symposium Romeinse Kust. Anderhalf jaar na de 1e editie in het Rijksmuseum voor Oudheden? Weer een symposium naar aanleiding van de “halte” van de succesvolle tentoonstelling Romeinse Kust in het Zeeuws Museum in Middelburg. Hij staat er weer prachtig bij. Ga erheen. En daarna lekker Middelburg in.

V.l.n.r. Hilde Hopmans, Tom Hazenberg, Zeeuws Meisje en Robert van Dierendonck

En de lezers van de RomeinseKust.nl zullen vast binnenkort iets van Hilde, Robert en Tom …

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .