Een heerlijk nieuw kinderboek: Verhalen van de Romeinse kust

Er is een nieuw kinderboek verschenen met de titel Verhalen van de Romeinse kust. Die gebeurtenis mag natuurlijk niet ontbreken op deze website. Drie spannende verhalen op de standen van Ockenburgh en Katwijk heeft schrijver Erick Kila geschreven. Om de inhoud te laten aansluiten bij echte archeologische ontdekkingen heeft hij zich laten inspireren door archeologen van de gemeente Den Haag.

In de verhalen spelen zowel kinderen van toen als van nu spelen de hoofdrol. En steeds speelt de Noordzee een hoofdrol. Omdat vanaf zee het gevaar of omdat de zee zijn geheimen heeft. Meer kunnen we niet prijsgeven natuurlijk.

Het boek is jongstleden gepresenteerd bij de tentoonstelling Romeinse kust in Muzee Scheveningen.

Het boek ik uitgegeven bij Uitgeverij De Nieuwe Haagsche en kost € 15,00. Verhalen van de Romeinse kust is te koop bij diverse Haagse boekhandels maar nu ook bij de vaste leverancier van boeken over de Romeinse Kust: HazenbergArcheologie.nl

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .