Eindproducten Odyssee Den Haag-Ockenburgh gepresenteerd

Dinsdagmiddag zijn het wetenschappelijk rapport en het bijbehorend publieksboekje over het Odyssee onderzoek Den Haag-Ockenburgh gepresenteerd door wethouder Rabin S. Baldewsingh. Daarnaast opende de wethouder, onder ruime belangstelling, een nieuwe tentoonstelling in het Atrium van het stadhuis in Den Haag:

Aanvalluh! Een Romeins fort op Ockenburgh.

De tentoonstelling vertelt hoe de Haagse archeologen het fort hebben gereconstrueerd en welke vondsten er zijn gedaan. Ze blijft tot 29 juni in het Haagse stadhuis staan en is vrij toegankelijk voor iedereen.
Vanaf vandaag is het wetenschappelijk rapport, Den Haag Ockenburgh. Een fortificatie als onderdeel van de Romeinse kustverdediging te bestellen via Den Haag.nl. Het rapport stond onder redactie van Ab Waasdorp, projectleider van Den Haag-Ockenburgh. Het publieksboekje, Ockenburgh-Den Haag. Romeins fort bij de kust, is verkrijgbaar bij het Haags informatiecentrum, bij diverse boekhandels in Den Haag en bij uitgever Hazenberg Archeologie. Hazenberg archeoloog Jacqui Bolt schreef de publicatie in opdracht van de Gemeente Den Haag.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.