Weer een Time Travel-app Romeinse Kust: Ockenburg

Op vrijdag 9 juni lanceren de gemeente Den Haag en The Missing Link de nieuwe Time Travel-app van het Romeinse kust-fort Ockenburgh. Vanaf die dat is deze app te verkrijgen in de diverse app-shops.

(Tekst uit uitnodiging gemeente Den Haag:)

TimeTravel Ockenburgh Kijkduinpark laat een digitale reconstructie zien van het Romeinse fort Ockenburgh uit de 2e eeuw. Met een tablet of smartphone kan een bezoeker rondkijken in de Romeinse tijd via vier 360° panorama’s. Door klikpunten krijgt de gebruiker meer informatie over het fort, zijn bewoners en de omgeving. De app is ook met een VR-bril te bekijken.

TimeTravel Ockenburgh Kijkduinpark is deel van de reeks TimeTravel apps van Romeinse forten langs de Romeinse rijksgrens (Limes). Andere locaties zijn Katwijk Brittenburg, Zwammerdam en Bodegraven. Valkenburg en Leiden worden hier binnenkort aan toegevoegd. Tezamen geven zij een goed beeld van het leven in de Romeinse tijd in Zuid-Holland.

TimeTravel Ockenburgh Kijkduinpark is mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van de provincie Zuid-Holland en gemeente Den Haag. Het is geproduceerd door The Missing Link erfgoedadvies, deLight Interactive Solutions en Xinas Animation.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .